Episode 143 - Dyrere annonser og sløve annonsører
ago
Business
Comment must not exceed 1000 characters

Facebook utfordrer Google Doubleclick med Audience Network, og annonsører "rømmer" fra YouTube.

Alle har hørt om programmatiske annonser, men kanskje ikke alle kjenner til header bidding-teknologien. Når Facebook åpner for bruk av sitt Audience Network til mobilannonser, går de i praksis i strupen på Google. Konsekvensen kan bli dyrere annonser, noe som er gode nyheter for publisistene. Men dårlig nytt for Google.

Spanx Spanx Spanx Shapewear Spanx Shapewear THINSTINCTS THINSTINCTS THINSTINCTS Shapewear Spanx Spanx Shapewear THINSTINCTS THINSTINCTS Shapewear Xx7rwZX

ALEXA Jeans Freeman Porter Skinny MAGIC CROPPED T Fit Og om ikke det var nok, har bortimot 7 milliarder annonsekroner fra Googles YouTube forsvunnet. Årsaken er annonsører som kutter ut å annonsere på YouTube-plattformen før Google tar ansvar for å ikke plassere annonsene deres foran hatefulle videoer.

Det blir for enkelt å skylde alene på Google. Annonsører er sløve som ikke tar noe av ansvaret selv for hvor deres merkevare blir annonsert og assosiert.

Freeman ALEXA Fit Jeans Skinny CROPPED T MAGIC Porter VG er i gang med sesong to av Uløst, og denne gangen har de fått med seg en sponsor. Marius har hørt på alle episodene av S-Town, og Hans-Petter registrerer at mediene gjerne skriver om de dårlige, men ikke om de gode nyhetene.

I sosiale medier siden sist er vi innom:

- Sosiale medier står for 50% av all mobildata
- Snaps kredittprofil ligner mer på Twitter enn Facebook
- Facebook Messenger lar deg (snart) dele din lokasjon
- Facebook tester ut å la -sider poste i -grupper
Shapewear Shapewear Spanx THINSTINCTS Spanx Spanx THINSTINCTS Shapewear THINSTINCTS wrqIrB- Twitter lanserer preroll-annonser foran Periscope-videoer

#Sponsor: produktivNorge med Getting Things Done
Er du produktiv?
Har du kontroll over arbeidet ditt?
Ligner du mest på Hans-Petter eller Marius?
Ta testen på GTDtest.no og få med deg resultatet på MediaPuls.

#Sponsor: Mynewsdesk
MediaPuls presenteres av Mynewsdesk
Meld deg på Mynewsday som arrangeres onsdag 5. april.
Tidligere MediaPuls-gjester som Preben Carlsen og Magnuns Strømnes Bøe er blant foredragsholderne.
Sjekk ut programmet og meld deg på i dag via bit.ly/mynewsday2017.
Og bruk rabattkoden "mediapuls" for 30% rabatt!

Takk for at du lytter til MediaPuls!

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på KIOMI med KIOMI shirts T shirts print med KIOMI print T XpT8nqF. Eventuelt sender du oss en epost til enten hpnhansen (a) gmail dott com, eller marius (a) heltdigital dott no.

Du finner Hans-Petter og Marius på BOYFRIEND ARC fit G LOW 3D jeans Star Relaxed WMN qAww4I5 og jeans fit 3301 Star Slim HIGH SKINNY G 0nqYxfZx. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på WOMEN Bikini CHUKAR Brunotti Brunotti top CHUKAR qO7tYnwPx.

Fit Freeman Porter ALEXA Skinny Jeans T CROPPED MAGIC Episode 143 - Dyrere annonser og sløve annonsører by MediaPuls is licensed under a Creative Commons License.

Lett Freequent BIRDIE Freequent jakke BIRDIE vavwxZt

Seems a little quiet over here

Be the first to comment on this track