Violet FRILL ONE MINI True Cocktailkjole PEPLUM SHOULDER dnZw8z0 Violet FRILL ONE MINI True Cocktailkjole PEPLUM SHOULDER dnZw8z0 Violet FRILL ONE MINI True Cocktailkjole PEPLUM SHOULDER dnZw8z0 Violet FRILL ONE MINI True Cocktailkjole PEPLUM SHOULDER dnZw8z0 Violet FRILL ONE MINI True Cocktailkjole PEPLUM SHOULDER dnZw8z0 Violet FRILL ONE MINI True Cocktailkjole PEPLUM SHOULDER dnZw8z0
Overmateriale: 95% polyester, 5% elastan Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C, kemisk rensing mulig
True Cocktailkjole SHOULDER Violet MINI FRILL ONE PEPLUM
© Eirin Kristiansen

Violet FRILL ONE MINI True Cocktailkjole PEPLUM SHOULDER dnZw8z0

Ganske like, men også veldig forskjellig. Hva er det egentlig som skiller dem, og hva står bokstavene for?

Anna Field Cardigan Anna Cardigan Field Field Anna tZwvPWqx 

PEPLUM ONE Cocktailkjole MINI True Violet FRILL SHOULDER

BB-krem 

BB-krem, eller Beauty Balm som det egentlig heter, er en mellomting mellom en farget dagkrem (se nederst) og en foundation. Den er litt "tyngre" enn en farget dagkrem, og litt "lettere" enn en foundation. BB-kremen dekker over noe ujevnheter, men ønsker du noe som dekker helt, er ikke BB-krem for deg. BB-kremen er fin hvis du for eksempel har litt dårlig tid en dag fordi den fungerer som en slags "alt i en", hvor du bare kan smøre den på og løpe ut døra.  

PS: Hvis du er ute i stekende sol en hel dag, så er det viktig at du bruker en solkrem i tillegg til BB-kremen.

LYA Jeans Pepe Jeans LYA Sommerkjole Jeans Pepe Jeans Sommerkjole Pepe LYA Pepe LYA Sommerkjole wBS7Xaxaq


© Produsentene

CC-krem

CC-kremen, eller Color Correcting Cream, skal fungere som en slags fargekorrigering av huden. Hvis du har dager eller perioder hvor huden er veldig rød for eksempel, så kan en CC-krem hjelpe til med å jevne ut denne fargen. CC-kremen er, i likhet med BB-kremen, en slags farget dagkrem som ofte inneholder SPF og anti-oksidanter. Du kan bruke CC-kremen alene, eller hvis du vil dekke til enda mer, så kan den brukes som en primer til foundation.


© Produsentene

Foundation

EVIE Strikket Jeans Pepe kjole Jeans Pepe tqT7nSxw

Foundation er jo kanskje den av disse som vi er best kjent med. Med en foundation kan du enkelt dekke til alt av urenheter. Foundation er den "tyngste" av alle disse kremene og er den som har best dekkevne. I motsething til BB - og CC-kremen, så finnes det foundations i alle mulige farger og nyanser. Puma ICONIC ICONIC Puma Underbukse Puma Underbukse ICONIC Underbukse ICONIC Puma Puma Puma Underbukse ICONIC Underbukse rxnwrZq07I Det aller viktigste er å finne en foundation som ikke er for mørk, da du vil fort se oversminket og unaturlig ut - bruk heller litt tid til å finne den perfekte nyansen. Det er også viktig at du finner en som passer til din hudtype, slik at du ikke får uren hud av å bruke produktet.

Foundation for tørr hud. 

© Produsentene

Farget dagkrem

Vi måtte slenge med litt farget dagkrem også (bare fordi vi elsker det). 

En farget dagkrem, eller tinted moisturizer, fungerer på samme måte som en vanlig dagkrem, hvor den eneste forskjellen (hvis det ikke står noe annet selvfølgelig) er at den inneholder fargepigmenter. Ved å bruke en slik krem, vil du tilføre huden den fuktigheten den trenger, samtidig som den dekker til noe ujevnheter. En farget dagkrem har ikke full dekkevne, så du vil ikke oppnå den samme effekten som ved en foundation. En farget dagkrem er fin å bruke når du ikke trenger å sminke deg for mye, eller som et underlag under foundation eller pudder. Hvis du er så heldig å ha plettfri hud, så er det selvfølgelig helt lov å bruke en farget dagkrem alene.


© Produsentene

NYHETSBREV

Madewell Skjorte MIX FRONT TIE STRIPE wxYpAw